Regular Contributor
How2increase
Posts: 200
Registered: ‎03-02-2012
Moderators
Hey I'm having trouble replying back to pm's.
Jan 2012 TU 517 EX(fako) 524 EQ 470
Current score LENDER PULL TU 652 EX 641 EQ 617
Yayy we made it!!!
Administrator Emeritus
mod-moose
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
Re: Moderators
[ Edited ]

How2increase wrote:
Hey I'm having trouble replying back to pm's.

Hi How2increase,

 

I'm sorry you are having problems with the PM's.

 

What exactly is happening when you click on "reply" to a PM?  

 

What browser and version are you using?

 

 

mod.moose
Regular Contributor
How2increase
Posts: 200
Registered: ‎03-02-2012
Re: Moderators
I tried replying to your message and it's not working. I send it as "rich text" I have tried all the other ones with no success. When I click reply it says "click the back button blah blah does not exist"
Jan 2012 TU 517 EX(fako) 524 EQ 470
Current score LENDER PULL TU 652 EX 641 EQ 617
Yayy we made it!!!
Administrator Emeritus
mod-moose
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
Re: Moderators
[ Edited ]

How2increase wrote:
I tried replying to your message and it's not working. I send it as "rich text" I have tried all the other ones with no success. When I click reply it says "click the back button blah blah does not exist"

 

Hi How2increase,

 

The first thing I would try would be to clear your cache.  If that doesn't work, would it be possible for you to post or email me a screen shot of the page you get that asked you to click the back button?  

 

I also need to know what browser and version you are using.  (Firefox, Internet Explore, Chrome, Opera, etc.)  This information helps our technical staff that will look into this issue.

 

 

mod.moose