cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Posting https links with Firefox doesn't work

Super Contributor

Posting https links with Firefox doesn't work

I've tried doing this a few different times and it doesn't seem to work.  I can post http links but not https links for some reason.  With MSIE it'll post both http & https links just fine using the Graphical Editor (never have tried HTML in MSIE).


HTML:
aol

 < a href="https://entp.hud.gov/idapp/html/condlook.cfm">hud condos

 

Graphical editor:

aol

hud condos: https://entp.hud.gov/idapp/html/condlook.cfm 

 

Do others have this same issue?

Mortgages (FHA, VA, USDA, Fannie, Freddie, Non-Prime) since 2002, based in Irvine, CA and lending in all 50 states

Information that is needed to determine if you qualify for a mortgage

2 REPLIES
Highlighted
Established Contributor

Re: Posting https links with Firefox doesn't work

Thanks for reporting this, Shane! Does anyone else have any additional comments relating to this? Any extra information could help. Smiley Happy
Valued Contributor

Re: Posting https links with Firefox doesn't work

I have noticed this for a while and figured it was either a bug in the system or a limitation intentionally set. I just post the links at http in the "link" window and then switch to "edit as html" and modify it to https and then its fine. But it would be nice if it could handle https links directly in the link builder window.

Common Abbreviations|FDCPA|FCRA
Take the FICO Fitness ChallengeStarting Score: TU:695 - EQ:719 - EX:630
Current Score: TU:712 - EQ:755 - EX:712
Goal Score: TU:800 - EQ:800 - EX:800