Credit Cards Center Credit cards from our partners
Reply
Community Leader
Senior Contributor
Posts: 4,336
Registered: ‎09-06-2008
0

Forums Slow to Load?

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.

Latest scores: Walmart TU: 769. MyFICO TU: 769. DCU EQ: 755. MyFICO EQ: 780. PSECU EX: 756. MyFICO EX: 780.
Moderator
Posts: 17,419
Registered: ‎07-14-2009
0

Re: Forums Slow to Load?

No problems for me laz.

Community Leader
Senior Contributor
Posts: 4,336
Registered: ‎09-06-2008
0

Re: Forums Slow to Load?

Thanks, MVV.  I can't figure out why it would just be the forums.

Latest scores: Walmart TU: 769. MyFICO TU: 769. DCU EQ: 755. MyFICO EQ: 780. PSECU EX: 756. MyFICO EX: 780.
Administrator Emeritus
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
0

Re: Forums Slow to Load?


laz98 wrote:

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.


Hi laz98,

 

I'm sorry you are having a problem with the forums loading.  I haven't noticed any problems.  What browser are you using?  You might try clearing your cache.  

 

Has anyone else noticed this problem?

mod.moose
Community Leader
Senior Contributor
Posts: 4,336
Registered: ‎09-06-2008
0

Re: Forums Slow to Load?


mod-moose wrote:

laz98 wrote:

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.


Hi laz98,

 

I'm sorry you are having a problem with the forums loading.  I haven't noticed any problems.  What browser are you using?  You might try clearing your cache.  


Hi Moose.  I'm using Firefox 11.  I haven't upgraded to 12 because it isn't compatible with my Norton Toolbar.

 

Actually the last time I cleared my cache to solve a different computer problem, is when I think this problem started, LOL.  But something was bugging my memory, so i searched the forums, & I actually posted about this same problem in March of last year, to no avail.  Not sure what to do.

Latest scores: Walmart TU: 769. MyFICO TU: 769. DCU EQ: 755. MyFICO EQ: 780. PSECU EX: 756. MyFICO EX: 780.
Administrator Emeritus
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
0

Re: Forums Slow to Load?


laz98 wrote:

mod-moose wrote:

laz98 wrote:

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.


Hi laz98,

 

I'm sorry you are having a problem with the forums loading.  I haven't noticed any problems.  What browser are you using?  You might try clearing your cache.  


Hi Moose.  I'm using Firefox 11.  I haven't upgraded to 12 because it isn't compatible with my Norton Toolbar.

 

Actually the last time I cleared my cache to solve a different computer problem, is when I think this problem started, LOL.  But something was bugging my memory, so i searched the forums, & I actually posted about this same problem in March of last year, to no avail.  Not sure what to do.


 

I've already upgraded to Firefox 12, but Firefox 11 should work.  

 

OH...look at Norton  (another Lithium powered community)...it looks like they now have support for the Firefox12 and the Tool Bar.  -> Link

 

Cache should probably be clear on a regular basis.  I know I'm bad at it too, but it's the first thing I do to make sure that's not the issue.

 

mod.moose
Community Leader
Senior Contributor
Posts: 4,336
Registered: ‎09-06-2008
0

Re: Forums Slow to Load?


mod-moose wrote:

laz98 wrote:

mod-moose wrote:

laz98 wrote:

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.


Hi laz98,

 

I'm sorry you are having a problem with the forums loading.  I haven't noticed any problems.  What browser are you using?  You might try clearing your cache.  


Hi Moose.  I'm using Firefox 11.  I haven't upgraded to 12 because it isn't compatible with my Norton Toolbar.

 

Actually the last time I cleared my cache to solve a different computer problem, is when I think this problem started, LOL.  But something was bugging my memory, so i searched the forums, & I actually posted about this same problem in March of last year, to no avail.  Not sure what to do.


 I've already upgraded to Firefox 12, but Firefox 11 should work.  

 

OH...look at Norton  (another Lithium powered community)...it looks like they now have support for the Firefox12 and the Tool Bar.  -> Link

 

Cache should probably be clear on a regular basis.  I know I'm bad at it too, but it's the first thing I do to make sure that's not the issue.


Well, cleared the cache, & restarted my computer.  Still slow, but not as slow.  Not top-notch for sure.  Guess that will have to do.

 

Does the new Firefox look any different than 11?  I hate when they change it & I have to find a way to get it back the way I like it.

Latest scores: Walmart TU: 769. MyFICO TU: 769. DCU EQ: 755. MyFICO EQ: 780. PSECU EX: 756. MyFICO EX: 780.
Administrator Emeritus
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
0

Re: Forums Slow to Load?


laz98 wrote:

mod-moose wrote:

laz98 wrote:

mod-moose wrote:

laz98 wrote:

Is anyone else having trouble getting the forums to load in a speedy manner lately?  This is the only site that is taking up to a minute to load sometimes.  All the other sites I visit regularly work just fine.  It doesn't seem to matter if I'm logged in or not; it's just slow, slow slow.  It's making me visit the forums less & less, unfortunately.


Hi laz98,

 

I'm sorry you are having a problem with the forums loading.  I haven't noticed any problems.  What browser are you using?  You might try clearing your cache.  


Hi Moose.  I'm using Firefox 11.  I haven't upgraded to 12 because it isn't compatible with my Norton Toolbar.

 

Actually the last time I cleared my cache to solve a different computer problem, is when I think this problem started, LOL.  But something was bugging my memory, so i searched the forums, & I actually posted about this same problem in March of last year, to no avail.  Not sure what to do.


 I've already upgraded to Firefox 12, but Firefox 11 should work.  

 

OH...look at Norton  (another Lithium powered community)...it looks like they now have support for the Firefox12 and the Tool Bar.  -> Link

 

Cache should probably be clear on a regular basis.  I know I'm bad at it too, but it's the first thing I do to make sure that's not the issue.


Well, cleared the cache, & restarted my computer.  Still slow, but not as slow.  Not top-notch for sure.  Guess that will have to do.

 

Does the new Firefox look any different than 11?  I hate when they change it & I have to find a way to get it back the way I like it.


When I upgraded I skipped a few versions and don't really remember.  I was a die hard Internet Explorer person...I mean I would not switch to save the world!  Then my son's and co-workers finally convinced me to switch to Firefox because it was better and faster.  I finally came to love Firefox, BUT now my son's have talked me into Chrome.  WOW...there is better speed there!  I'm not good with change either and I'm having a harder time finding what I need on Chrome, but I will say it has the speed.  I go back to Firefox and IE for a few things.  

 

Maybe you could just give Chrome a try and see if the speed improves.  You can easily have more than one browser...I have 4 so I can test for users issues!  Smiley Happy

mod.moose
Community Leader
Senior Contributor
Posts: 4,336
Registered: ‎09-06-2008
0

Re: Forums Slow to Load?

Oh no, you went to Chrome!  Aaaaaaaahh!!!!  Smiley Very Happy

 

I don't really like Chrome that much...it doesn't work with any of my plugins.  I found it pretty hard to use.  I uninstalled it after a week or so.  I kind of wish I had never installed it, because now I get a script error all the time that says it's related to Chrome, & it makes me shut down my Firefox.

Latest scores: Walmart TU: 769. MyFICO TU: 769. DCU EQ: 755. MyFICO EQ: 780. PSECU EX: 756. MyFICO EX: 780.
Highlighted
Administrator Emeritus
Posts: 989
Registered: ‎05-24-2007
0

Re: Forums Slow to Load?


laz98 wrote:

Oh no, you went to Chrome!  Aaaaaaaahh!!!!  Smiley Very Happy

 

I don't really like Chrome that much...it doesn't work with any of my plugins.  I found it pretty hard to use.  I uninstalled it after a week or so.  I kind of wish I had never installed it, because now I get a script error all the time that says it's related to Chrome, & it makes me shut down my Firefox.


Yes.....I went to the dark side!  Smiley Very Happy  I really don't know that much about browsers, but I wonder if any of your issues are related to the uninstalled Chrome?  

mod.moose
Advertiser Disclosure: The listings that appear on myFICO are from companies from which myFICO receives compensation, which may impact how and where products appear on myFICO (including, for example, the order in which they appear). myFICO does not review or include all companies or all available products.
† Credit cards for FICO Score ranges: The score ranges are guidelines based on actual applicant approvals and having a FICO Score in a particular range does not guarantee you will be approved for credit cards recommended in that range.

Copyright ©2001-2015 Fair Isaac Corporation. All rights reserved.   | Terms of Use | Privacy Policy | Sitemap

IMPORTANT INFORMATION: All FICO® Score products made available on myFICO.com include a FICO® Score 8, along with additional FICO® Score versions. Your lender or insurer may use a different FICO® Score than the versions you receive from myFICO, or another type of credit score altogether. Learn more

FICO, myFICO, Score Watch, The score lenders use, and The Score That Matters are trademarks or registered trademarks of Fair Isaac Corporation. Equifax Credit Report is a trademark of Equifax, Inc. and its affiliated companies. Many factors affect your FICO Score and the interest rates you may receive. Fair Isaac is not a credit repair organization as defined under federal or state law, including the Credit Repair Organizations Act. Fair Isaac does not provide "credit repair" services or advice or assistance regarding "rebuilding" or "improving" your credit record, credit history or credit rating. FTC's website on credit.